Reteta cu aloe vera

Remediul natural al unui calugar franciscan.
Ceea ce veti citi in continuare, a fost publicat in ziarul “Listin diario”, in Santo Domingo, cu o luna in urma. Acest remediu este al unui calugar franciscan, din Belén (Brazilia), pe nume Fray (calugarul) Romano. Actualmente, este profesor la Seminariul din Belén. El zicea: “Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Natura.
Reteta:

  • 1/2 sau 1 kg de miere de albine
  • 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila (Vera)
  • 3 linguri de Cognac, Whisky sau Tuica (ca dilatator)

 

Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza. Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa.
Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.
Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala.
Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.
Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.
De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne.
Noi recomandam acest remediu pentru intarirea sistemului imunitar.